Частни детски градини Усмивка

  „Усмивка“ е единствената от всички частни детски градини в София със засилено обучение на английски език по програмата на Kindermusik International – ABC English & Me. Системата е единствена по рода си и за първи път в България се въвежда в ситемата на частните детски градини от детска градина „Усмивка“. Тя съчетава в себе си музика, движение, приказки и игри. Най-важното при нея е, че в центъра на обучението е ДЕТЕТО. В заниманията децата са тези, които решават как, кога и дали да се включат в дадена дейност, защото всяко дете учи по различен начин. За повече информация посетете https://www.facebook.com/ABCEnglishAndMeBulgaria или http://www.kindermusik.com/.

   Частна детска градина „Усмивка“ приема деца от 3 до 5 години, разделени в следните групи:

      1 група детски градини3-4 години

      2 група детски градини 4-5 години

      3 група детски градини 5-6 години /предучилищна/

      4 група детски градини 6-7 години /предучилищна/

   Всекидневно родителите получават информация от преподавателите за ежедневието на децата, за напредъка им по учебния материал и на какво трябва да наблегнат.

     Занималните и спалните са просторни, светли и оборудвани спрямо възрастовите особености на децата.   „Усмивка“ е сред детските градини, които се намират в един от най-чистите квартали на София и разполага с просторен и обезопасен двор с пързалки, люлки, катерушки, пясъчник и батут, на който децата да играят и лудуват на воля. Децата се извеждат навън всеки ден, с изключение на дъждовни и мъгливи дни.

  Обучение   Дневен режим  Допълнителни занимания   Лятна Група   Прием

Свържете се с нас директно от сайта ни, чрез нашата контактна форма.