Летен лагер „Усмивка“

Летен детски лагер „Усмивка“

През 2017 г. за първи път стартирахме нашия Летен лагер „Усмивка“. Участие в него взеха много деца, които накрая изпратихме с широки усмивки. Ето защо от тогава всяко лято продължаваме нашата мисия да подаряваме на децата си истинско забавление и почивка от многото уроци и учене през годината.

Участие могат да вземат деца на възраст между 7 и 12 години, без значение дали някога са били част от „Усмивка“ или не. През 2021 г. летният лагер стартира на 1 юли и продължава до 31 август. Децата могат да се записват за период, който на вас ви е необходим: например за 1 седмица, 1 месец или дори за 1 ден. Програмата, която сме предвидили е насочена предимно към това децата да прекарват възможно най-много време сред природата на чист въздух, като това е съчетано и с различни спортни активности. Ето и примерната ни програма, която може да има промени спрямо интересите на децата:

Понеделник целодневен поход в планината

Вторник – хип хоп танци, преход и пикник на Витоша

Сряда – плуване, лек поход в планината

Четвъртък – бокс , ролери и тротинетки НДК / Борисова градина

Петък – конна езда, лек поход в планината.

При лоши метеорологични условия, заниманията на открито се заменят с творчески дейности – занималня „Усмивка“ , посещение на музеи , катерене, кино,театър и др.

Необходима екипировка и вещи за носене: децата трябва да са облечени спортно – подходящо облекло спрямо времето, маратонки (сандалите не се препоръчват, тъй като децата са предимно в планината), шапка за слънце. За плажа – бански, хавлия, джапанки, надуваеми аксесоари – пояси, жилетки, плувки и т.н. Всяко дете трябва да носи раничка с дъждобран, резервни дрехи, кутия с обяд, лека следобедна закуска и шишенце с вода.

Работно време:

Деца  се приемат от 7:30 сутринта до 8:45 – в детската градина, а след това в занималнята в читалище Виделина. Децата трябва да са дошли при нас до 9:30 часа. Децата ще са обратно в занималнята  между 16:30 и 17.00часа. Взимането от там е до 18.00 часа. След този час децата ще се взимат от детската градина.

Цени:

Еднодневно посещение или плащане на ден – 40 лв.

При плащане на седмица – 170 лв.

При предплащане за 4 седмици – 600 лв.

Таксите се заплащат първия ден от периода, за който е детето. При отсъствие не се възстановяват пари.

Свържете се с нас директно от сайта ни, чрез нашата контактна форма.