Френска лятна занималня

ФРЕНСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА ПРЕЗ ЛЯТОТО В „УСМИВКА”

 

Частна детска градина и ясла „Усмивка” в кв. Бояна в София кани деца до 7 г. да изучават френски език в ускорени двуседмични летни курсове, които започват през юни т.г. С това ние развиваме традицията на обучение по френски за малчугани, която вече успешно провеждаме с деца от нашата занималня.

Добре дошли при нас на летните курсове са всички деца, които искат да получат основни познания или да затвърдят началните си говорни умения по френски език.

Заниманията ще се провеждат от понеделник до петък от 09.30 ч. до 11.30 ч. в рамките на 2 седмици от началото на месец юни.

Срещите ни ще преминават весело и жизнерадостно. Усвояването и общуването на френски ще се провежда посредством разнообразни игрови и динамични методи и подходи. Така то ще бъде лесно, приятно и адаптирано за малчуганите на различна възраст до 7 г.:

– френски детски песнички;

– френски приказки и книжки;

– рисуване;

– игри;

– интерактивни дейности;

– ателиета и други.

Нашата цел е по време на ускорените курсове малчуганите да придобият основни говорни умения, както и интерес към френския език и култура, а онези, които вече за изучавали френски – да упражнят своите комуникационни способности. Желанието ни е също така в края на обучението децата да са намерили нови приятели в нашата група за чуждоезиково обучение.

Свържете се с нас директно от сайта ни, чрез нашата контактна форма.