Ясла

Детска ясла

Малките усмивчици

      Частна детска ясла „Усмивка“ разполага с база, напълно съобразена с възрастовите особености на децата. Просторните и светли занимални са оборудвани с музикални и образователни играчки, подпомагащи психомоторното развитие на децата. Спалнята на яслената група е в отделно помещение и е мебелирана с удобни и обезопасени легълца. Дворът е просторен и добре обезопасен. Има пързалки, люлки, катерушки, пясъчник и батут, на който децата да играят и лудуват на воля. Децата се извеждат навън всеки ден, с изключение на дъждовни и мъгливи дни!

    Яслената група е с капацитет не повече от 10 деца, тъй като е много важно дечицата на тази възраст да получат повече внимание и грижи. Нашата цел е да приучим детето на самостоятелност и хигиенни навици, да развием езиковите му умения. Ежедневно се разглеждат и обсъждат ситуации от нашия ден и външния свят.

    За да бъде едно дете прието в детската ясла не е необходимо да отговаря на специфични условия, освен да може да се храни от детска кухня. Не е необходимо да е проходило!

Възраст

   В Частна детска ясла „Усмивка“ се отглеждат и възпитават деца от 1 до 3 годинки.

„Усмивка вкъщи“    Дневен режим      Прием

    Частни детски ясли в София има много, но е важно да подберете тази, която ще ви дава спокойствието, че детето се обгрижва и възпитава в приятелска и близка до неговия свят атмосфера.

Свържете се с нас директно от сайта ни, чрез нашата контактна форма.